dimecres, 22 de gener del 2014

'Signa un vot' continua en campanya

SOCIETAT


Balsareny per la Independència, assemblea local de l’ANC, continua la seva campanya de recollida de signatures “Signa un vot per la independència”. Els dies 11 i 12 de gener al matí vam posar la carpa a la plaça Onze de Setembre, i el dissabte a la tarda vam ser al Casal d’Entitats de la plaça Ricard Viñas.

La campanya recull firmes acollint-se al dret de petició, reconegut per la Constitució i per l’Estatut. Es demana al Parlament de Catalunya que convoqui una consulta preguntant als ciutadans si volen o no que Catalunya esdevingui un estat independent. En cas que això no sigui possible perquè l’Estat no permeti, impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, es demana que aquesta petició sigui entesa com un vot favorable perquè els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència d’acord amb el dret internacional. Poden signar tots els majors de 16 anys, exhibint el DNI davant els interventors acreditats per l’ANC.

La campanya continua
Tornarem a sortir al carrer el dissabte 1 de febrer, de les 10 a les 13 hores, a la plaça de la Mel.
Si algú que no es pugui desplaçar necessités que li recollim la firma a domicili, pot trucar al telèfon 659 805 185 o bé escriure’ns a balsareny@assemblea.cat
Signa un vot per la independència!
Exerceix el teu dret de petició!
 

 
Text i fotos: BxI

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.