dissabte, 13 d’octubre del 2012

BALSARENY AVUI



Perillositat per unes tapes d’acer a la plaça Onze de Setembre

Avui, i amb una malaurada experiència en primera persona, es vol donar un toc d’alerta sobre la perillositat d’unes planxes situades en un extrem del sòl de la plaça Onze de Setembre, per tal que des de la responsabilitat competent es posi remei a aquest problema.

Tots els balsarenyencs recordarem la font brollador que va bastir el centre de la plaça- Doncs bé, per a l’alimentació d’aquesta font va ser necessari fer la instal·lació pertinent. Aquest sistema per encabir-hi la instal·lació mecànica, va ocupar un espai soterrat en un extrem de la plaça. Aquest va ser cobert amb la protecció d’una tapa formada de planxa. Doncs bé, actualment aquestes planxes són un perill imminent, sobre tot quan resten molles per la pluja i encara més si a sobre hi ha sorra.

A l’hora d’escriure aquest article ja hi ha hagut més d’un ensurt per part de menuts i grans. Però bé, el cas és que jo mateix ho vaig viure el passat 29 de setembre, el dia més plujós del més passat, quan caminava com sempre, trempat, cap a un establiment comercial tot procurant complir amb l’encàrrec a fer quan, amb mala sort, en xafar les planxes en qüestió, “patatum”, aterrissada complerta. Bé, això, de mala sort, res de res però. Toquem ferro.

Campanya promocional dels botiguers locals

Ja que a tots ens toca viure el moments d’aquesta maleïda crisi, per què no posar en pràctica allò que “cada poble es cuidi dels seus”. El consum s’ha d’estimular amb unes promocions amb preus ajustats que convidin a consumir i per tant a rendibilitzar el comerç local balsarenyenc. Aquestes promocions, fa uns dies, a principis del mes d’octubre, s’han mostrat en un full de propaganda on s’han exhibit moltes ofertes de diversos establiments locals per incentivar el comerç local i adaptar-nos als temps.

Cal doncs felicitar la campanya promocional dels comerços adherits a l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny.

Josep Gudayol i Puig

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.