dimecres, 25 de juliol del 2012

Els Pastorets: deu anys al Sindicat



Els Pastorets de Balsareny, continuadors d’una tradició que es va mantenir des de l’any 1948 fins al 2000 a la Colònia Soldevila de Balsareny i que va engegar una nova etapa l’any 2002 a la Sala Sindicat, hem complert ja deu anys en aquesta etapa actual i tenim ganes de seguir ajudant a fer possible una tradició tan bonica i arrelada al nostre país i al nostre poble.

Ara, abans de començar l’onzena temporada al Sindicat, voldríem celebrar aquest aniversari el dia 16 de setembre, amb un dinar que aplegui tothom qui ha col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquests deu últims anys, ja sigui actuant o ajudant en tasques de tramoia, vestuari, maquillatge, llum i so, danses, apuntadors, taquilles, acomodació, servei de bar o col·laboracions diverses, o senzillament donant-nos suport com a socis.

Per poder-hi assistir, caldrà apuntar-se i pagar anticipadament a Calçats Clàssic, plaça Ricard Viñas,1, de Balsareny, telèfon 938 396 656, en horari comercial, abans del dia 4 de setembre. El preu per persona serà de 10 euros (socis), 12 euros (no socis) i 8 euros (infants fins a 10 anys).

Hem enviat una convocatòria a tots els col·laboradors de qui tenim l’adreça, però segur que d’alguns n’hem perdut el contacte i no ens voldríem deixar ningú. Per això us demanem que la feu extensiva a tothom qui conegueu que hagi participat en els Pastorets al Sindicat des del Nadal del 2002 i els animeu a inscriure’s en aquesta commemoració, que volem que sigui al màxim de participativa per poder-vos donar les gràcies a tots.

La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.