diumenge, 8 de gener del 2012

'Els Ametllers' - Activitats desembre 2011

Associació ‘Els Ametllers’ del Casal de la Gent Gran

El dia 12 de desembre, el doctor Josep Cañellas va fer una xerrada sobre transplantament d'òrgans i teixits en el marc de la Marató de TV3. En primer lloc vam veure un vídeo explicatiu. Seguidament el doctor desenvolupà el tema de forma molt amena. L'afluència de públic va ser bona.

El dia 13 de desembre, berenar de germanor i actuació del grup ‘La Il·lusió’ del Casal de la Gent Gran a benefici  de la Marató de TV3. Un cop acabades les actuacions, vam berenar. Tot seguit es va celebrar el sorteig d'una minicadena. Tant el benefici del berenar com el del sorteig van ser per a la Marató. A l'acte van assistir 80 persones, que vam passar una tarda esplèndida.

El dia 20 de desembre, Torronada i nadales. Comença l'acte amb el concert de nadales amb què ens va delectar la Coral Els Ametllers. Acabada l'actuació es va celebrar un acte molt emotiu: l'associació del Casal va agrair a Mossèn Joan Bajona els anys de dedicació a la coral lliurant-li una placa commemorativa i una poesia escrita per una de les cantants de la coral. Seguidament vam menjar els torrons i la coca acompanyats amb una bona mistela una tarda per no oblidar. A l’acte hi assistiren 60 persones.

Foto Joan Peralta

















Parlament de l’acte d’agraïment a mossèn Joan

Som la coral Els Ametllers del Casal de la Gent Gran de Balsareny. Una colla de deu veus, ampliable a tothom qui s’hi vulgui afegir. Persones inquietes per aprendre, compartir i deixar-nos seduir per la música.

Per tant, a la pràctica som indefinidament a quatre mil emocions, que posem en joc cada dijous, de 6 a 7 de la tarda, damunt l'escenari del teatre del Casal de la Gent Gran.

Ah, també som un trosset d'història! Portem onze anys carregant la motxilla d'assajos, concerts... Onze anys teixint lligams de  tendresa amb el pretext de les partitures. Per això fem nostre, del dret i del revés, el vell lema de “Canta i estima, estima i canta!”

Per això i per la seva paciència, no tenim prou paraules d’agraïment. Agraïment de totes les persones que han passat i passaran per la Coral. Gràcies, moltes gràcies, de tot cor, mossèn Joan!

I perquè en quedi constància, vet aquí el nostre petit record.



Foto Joan Peralta




















El dia 31 de desembre es va celebrar al Casal de la Gent Gran la nit de cap d'any, amb molt bon humor i harmonia. Després del sopar vam menjar els 12 grans de raïm i vam donar la benvinguda a l'any nou. Seguidament hi va haver ball fins que el cos va dir prou.



 
L'Associació Els Ametllers us desitgem un feliç any 2012!

1 comentari:

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.