dijous, 24 de setembre del 2020

Ajornament de l’assemblea general


Benvolguts/des socis i sòcies,

Com ja vàrem anunciar en el seu dia, la situació sanitària va fer que posposéssim l’assemblea general de socis que normalment s’hauria celebrat a la primavera. Atès que les circumstàncies continuen desaconsellant les reunions de grups, finalment la Junta Directiva ha considerat d’ajornar-la fins que sigui possible de fer-la amb totes les garanties de seguretat. El butlletí Sarment ha continuat sortint amb la seva periodicitat habitual, fins i tot durant el confinament per mitjà del nostre web, només que l’edició en format paper dels mesos de març i abril es van distribuir físicament més endavant, quan ja es va poder fer.

La Junta ha acordat mantenir per a l’any que ve el mateix import de la quota de soci, que no s’ha incrementat en els darrers anys, i ha examinat l’estat de comptes de l’exercici corresponent al 2019, que presenta uns ingressos de 7.914,91 € i unes despeses de 9.454,56 €, amb un resultat negatiu de 1.540,05 €, que s’aplicaran a l’excedent d’exercicis anterior. Formalment, aquests comptes es presentaran a l’aprovació de l’assemblea quan es pugui celebrar amb normalitat, que esperem que sigui ben aviat.

Mentrestant, agraïm a tos els socis i sòcies la vostra comprensió i el suport que sempre ens heu donat.

La Junta

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.