dilluns, 18 de juny del 2018

Un cap de setmana actiu



Balsareny va viure els dies 16 i 17 de juny un cap de setmana ple d’activitats.

Trobada gegantera


Organitzada per la Colla Gegantera Els K+ Sonen de Balsareny, amb la participació dels Geganters de Balsareny, així com dels gegants d’Argentona, Avinyó, la Batllòria de Sant Celoni, Calaf, Martorell, els Pallaresos, Pineda de Mar, Puig-reig, Ribes de Freser, Rubí i Santpedor, van fer dissabte a la tarda la plantada a la plaça de la Mel i una cercavila pel poble per acabar dansant animadament a la plaça de l’Església.

Shopping Night


Dissabte al vespre, organitzat per l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny, per cinquena vegada diversos establiments comercials locals van plantar les seves paradetes a la plaça de la Mel. Un munt d’activitats, culminades amb un sopar a la fresca i un concert a la plaça en un ambient festiu i distès.

Finals de Curs Escola de Música i de Teatre



Diumenge a migdia, alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Balsareny van oferir a la sala Sindicat un espectacle de final de curs amb actuacions musicals i vocals seguint un fil argumental basat en la història del rock des dels anys 60 fins als 90, sota la direcció de Toni Garrido. També hi van actuar els Cors Infantils i el Cor d’Adults, així com el Grup de Percussió Corporal; en conjunt, va ser un espectacle molt àgil i animat, que el públic que omplia la sala va premiar amb grans aplaudiments. El dijous 21 de juny, a la sala petita, es faran les audicions dels alumnes.



A la tarda, els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre, sota la direcció d’Elisa Jorba, van presentar la seva actuació de final de curs amb unes divertides representacions que també van merèixer una agraïda ovació del públic assistent. Felicitem a les Escoles de Música i de Teatre per la bona labor que duen a terme. Moltes gràcies i fins al curs que ve.


Text: Ramon Carreté
Fotos: Noèlia Ramírez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.