dijous, 8 de novembre del 2012

Nosaltres sí cobrem extra

OPINIÓ

 
Nosaltres sí cobrem extra

No, no penseu que vivim en un altre país o que a la nostra empresa no l’afecta aquesta crisi tan ferotge. Res més lluny de la realitat.

Treballem a la residència d’avis de Balsareny, concretament al Casal Verge de Montserrat i aquí, com a tot arreu, corren temps d’austeritat i sacrifici. Tot i això nosaltres, aquest any, com sempre, ens emportem a casa una paga extra.

La nostra extra és poder compartir amb els avis les seves famílies un període de vida, potser no el més agradable, però sí un ben carregat d’emocions que suposen grans experiències de vida.

La nostra paga és gaudir de mirades d’agraïment després d’haver apaivagat el dolor, després d’haver ajudat a fer passar una estona agradable o simplement, després d’haver-los ajudat en les activitats més quotidianes.

La nostra extra és poder mirar els seus ulls, plens de llàgrimes, mentre s’aferren a les nostres mans en els moments finals de la seva vida.

Per tot això i tantes altres coses que no caben en una carta al director i que cap crisi ni cap llei ens poden llevar, jo també els vull donar les gràcies.

Treballadors/es Casal Verge de Montserrat de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.