dimarts, 5 de desembre del 2023

Caminada de marxa nòrdica a Balsareny

 

Un any més, i ja en fa nou, hem tornat a començar les caminades de marxa nòrdica per a la gent gran, organitzades per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments i entitats dels pobles on es celebra; en aquest cas l’Ajuntament de Balsareny i el Centre Excursionista de Balsareny.
 
Com sempre, els pobles participants s’agrupen de quatre en quatre, i enguany ens ha correspost de caminar juntament amb Alella, Subirats i Navarcles. Com de costum, la primera caminada de cada cicle l’organitzem a Balsareny, per aprofitar el preciós entorn de tardor, amb els colors dels arbres del bosc de ribera i altres indrets del nostre entorn. Als caminants dels altres pobles sempre els agrada el recorregut que els oferim, i també el fet que els anem explicant la història i les característiques  dels llocs per on passem.
 
Aquest any va ser el 21 de novembre, i érem en total 160 persones passejant, 52 dels quals de Balsareny, i la representació municipal l’encapçalava el tinent d’alcalde Isidre Viu. Volem donar les gràcies a tothom qui hi ha participat, i els quatre pobles ens retrobarem a Alella el 23 de gener. Després, el 20 de febrer anirem a Subirats i el 20 de març a Navarcles. La festa de cloenda serà a pimers de maig a Vilanova del Vallès. 
 
Text i fotos: Alfred Selgas
 




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.