dimarts, 8 de març del 2016

Quaranta tibades d'orella!

Quaranta tibades d’orella, Cercle Cultural de Balsareny!

El món de la cultura i la informació a Balsareny està de celebració. Aquest mes, el Cercle Cultural de Balsareny i el seu butlletí mensual, el Sarment, compleixen ni més ni menys que quaranta anys de vida, i aquest és un gran motiu per estar d’enhorabona! No s’entendria de la mateixa manera la realitat i el teixit social i cultural del nostre municipi sense la informació que ens fan arribar, mes rere mes, des d’aquesta entitat que suposa un referent històric en el món de la cultura local, a través dels articles i reportatges que publiquen al seu butlletí mensual i el seu blog a la xarxa. Som conscients de la importància que suposa per a una entitat sense ànim de lucre mantenir-se activa pel que fa a informar la gent en aquests temps que corren, amb totes les dificultats que suposa, i per això celebrem que s’hagi arribat a aquesta important xifra d’anys informant la població del que succeeix al dia a dia de Balsareny.

Per aquest motiu, des de l’equip de govern de l’Ajuntament voldríem aprofitar l’ocasió per mostrar la nostra satisfacció de ser-ne col·laboradors habituals, i felicitar de tot cor el Cercle Cultural per haver-se mantingut al peu del canó durant tots aquests anys des de la seva creació i fins al dia d’avui, seguint encara, i malgrat les adversitats, amb el seu blog i les seves edicions mensuals en format paper. Aprofitem, també, per felicitar-los i agrair-los la tasca desinteressada que desenvolupen tant membres de l’entitat com voluntaris i col·laboradors, tot per no faltar a la seva cita mensual a l’hora d’informar els vilatans i vilatanes, amb un toc de rigor i qualitat, dels actes i esdeveniments que van succeint  al poble de Balsareny.

A seguir sumant anys, i que sigui per molts anys!

Equip de govern de l’Ajuntament de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.