divendres, 24 de novembre del 2017

Trobada de Càritas

BALSARENY AVUI

Trobada social i familiar de Càritas

Veritablement feia goig, i és que no és descobrir res de nou que Càritas Parroquial de Balsareny fa ja bastants anys que organitza trobades a favor dels més necessitats. La darrera cita va ésser la celebrada el diumenge dia 29 d’octubre de 2017. A les portes de l’hivern, que fa uns dies que ha arribat a les nostres llars, Càritas ha respost a la crida solidària i de col·laboració a favor d’aquelles persones que tenen dificultats per arribar a final de mes.

En un món tan divers, on la pobresa dona plantofada sobre tot als més dèbils, cal valorar molt positivament aquest grup de persones que gestionen aquesta atenció desinteressada als més desfavorits. A favor d’aquest col·lectiu manllevo la frase que es va poder llegir a la portada del full diocesà del passat dia 5 de novembre de 2017: “Amb tu som una gran família”.

La trobada, que es va dur a terme als Locals Parroquials amb una assistència d’unes 95 persones, va gaudir d’una arrossada popular amb un arròs molt bo, i va poder recollir la quantitat de 827,30 euros. Es vol deixar constància de l’agraïment per part de tot el col·lectiu de Càritas Parroquial. I personalment vull donar les gràcies a Carrasco i companyia.


Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.