divendres, 27 de maig del 2016

Veniu a l'assemblea

Veniu a l’assemblea

Fa poc, al CCB vam celebrar els 40 anys de l’entitat i del seu butlletí, el Sarment. Ho vam fer sense escarafalls, però amb la satisfacció de veure que havíem estat capaços de fer —com bonament hem sabut i pogut— una feina continuada al llarg del temps, d’un període considerable de temps. I dèiem que tenim la voluntat de perseverar, però que tenim clar que ens cal una renovació, que ens fa falta saba nova, gent que ens aporti iniciatives, punts de vista i ganes de participar-hi activament. És clar que al llarg d’aquestes quatre dècades la llista de col·laboradors ha variat, i que hem anat incorporant aportacions de persones i d’entitats diverses. Però també és cert que una part de la junta fa molts anys que hi és, i si volem aspirar a allargar aquesta continuïtat creiem que és necessari anar-hi introduint canvis d’una manera raonablement gradual.

Per això, aquesta assemblea que convoquem per al dia 17 de juny és especialment important. El CCB ha celebrat cada any, des de 1976, la reunió anual de socis  que els estatuts preveuen, i en general sempre hem lamentat l’escassa assistència d’associats que no fossin de la junta. Ara, un cop més, us demanem ajuda: no pas tan sols en l’aportació de la quota anual amb què sempre ens heu permès de tirar endavant, sinó també en el compromís que suposa implicar-se en la gestió social de l’entitat i del seu butlletí. Per  a nosaltres és molt important aquesta implicació, si no volem que s’acabi apagant  una flama que hem anat aguantant encesa durant tant de temps. Us demanem, doncs, que vingueu a l’assemblea i que vulgueu donar-nos un cop de mà proactiu per ajudar-nos en aquesta tasca que creiem que val la pena. Us hi esperem. Moltes gràcies.


CCB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.