dijous, 9 d’agost del 2012

Cristià Vilà Sabio: il·lusió esportiva a l'O2

L'ENTREVISTA

Som al local O2 de Balsareny, situat a la plaça de la Mel. Ens rep Cristià Vilà, responsable-coordinador esportiu d'aquest centre.

Cristià Vilà neix a la ciutat colombiana de Sevilla Valle l'1 de gener de 1983. Arribat a Balsareny en edat escolar, va cursar la primària al Col·legi Guillem de Balsareny i segueix l'educació secundària a l'IES de la població de Sallent. Vilà té el títol de monitor de spinning i té el grau superior com a preparador físic. Actualment, no segueix cap tipus d'estudis. Li agrada llegir, i ara està llegint La sombra del viento, de Carlos Ruiz Zafón. També li agrada el fitness aquàtic. Li encanta viatjar i coneix diferents ciutats europees. Últimament, ha visitat Anglaterra i ben aviat vol anar a Pamplona. Li agrada gaudir del cinema, la televisió i la música.

—Coneixent la teva trajectòria d'aquells primers anys a l'UEB (Unió Esportiva Balsareny), com continues dins el món esportiu?

—L'esport ha estat una gran passió per a mi. Valoro l'esforç i la dedicació per poder assolir qualsevol fita important.

—Voldríem parlar d'aquesta recent responsabilitat com a mestre-coordinador d'aquest local. Explica'ns com ha anat tot això.

—Ha estat una decisió arriscada, però la il·lusió de poder viure una nova etapa relacionada amb l'esport va poder més. Avui us puc dir que, malgrat els temps difícils, me'n vaig sortint bé.

—Dins de l'O2, quines especialitats treballeu?

—Fem una mica de tot, des de gimnàstica rítmica i karate per als nens fins a activitats per a adults com l'spinning, box, estiraments, pilates, ioga, tai-txi, etc.

—Quants sou els que conformeu el planter de professionals?

—Actualment, vuit persones formem el quadre de monitors. Per als més menuts tenim la Marta, la Natàlia i el Manel. Pel que fa a la secció dels adults, tenim la Neus, el Carles, en Pau, l'Isaac i jo mateix.

—Tu, personalment, amb quina de les activitats físiques treballes?

—La meva tasca, a banda de ser el cap de l'establiment gimnàstic, es la de donar les classes d'enforma, box, spinning, estiraments i pilates.

Finalment, quins són els horaris de les sessions i quins dies de la setmana treballeu?

—Obrim els dilluns de 9 a 10 hores. Dimarts de 9,15 a 11h. Dimecres, matins de 7 a 8h i el dijous igual que el dimarts. Tot això pel que fa als matins. Pel que fa a l'horari de tarda és el següent: dilluns, de 16 a 21,15h; dimarts, de 15,15 a 21,15h; dimecres, de 14,45 a 21,15h; dijous, de 15,15 a 21,15h; i els divendres, de 17,30 a 19,00h. Aprofito per comentar que el nostre local no és un gimnàs convencional que obre tot el dia, sinó que obre per donar activitats programades dins el seu horari. Això fa que en alguns moments el dia resti tancat al públic. Finalment, vull donar les gràcies a tots aquells que m'han seguit en aquests darrers tres mesos. Els continuo esperant al centre per seguir practicant salut!

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.