dimecres, 1 de juny del 2022

Grans Festes de Primavera

ASSOCIACIÓ ELS AMETLLERS
 
 
Entre els dies 22 i 29 de maig hem celebrat les Festes de Primavera de Balsareny. En primer lloc, com a nova presidenta de l’associació Els Ametllers, vull agrair tot el treball realitzat en aquests dies a tot l’equip de la junta i al nostre grup La Il·lusió: sempre he dit que tots som un, perquè en efecte, sense l’esforç de tothom, res no hauria estat possible. Vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Balsareny i sobretot a l’alcaldessa, Noèlia Ramírez, que ens ha donat totes les facilitats; al nostre Casal Cívic, obert a tot el poble per fer activitats, i on duem a terme les nostres hores d’assaig durant tot l’any; i també al nostre poble, que s’ha abocat amb nosaltres. Han estat unes  festes molt gratificants.
 
Entre les activitats més destacades de la setmana hi ha hagut un viatge a la Cerdanya; una demostració de gimnàstica i una de zumba; una missa de difunts amb ofrena de flors a l’església; una exposició de treballs manuals; l’actuació del grup Estrelles d’Or, de Navàs; una xerrada a càrrec del Dr. Josep Cañellas sobre el sexe a la tercera edat; una cantada d’havaneres pel grup Tercera Joventut, de Sant Fruitós de Bages; un taller de risoteràpia; un joc del quinto; una sessió de balls en línia; un dinar de germanor, i un concert amb el grup Pedro y Juan; per culminar la setmana, el diumenge dia 29, amb el nou espectacle del Grup La Il·lusió. Com es pot veure, en conjunt s’han fet moltes activitats, que pressuposen molta feina organitzativa i requereixen molta col·laboració. Gràcies a tothom qui ho ha fet possible, i a tothom qui hi ha participat.
 
Com va dir el poeta Miquel Martí i Pol: “Penso / que res no és en va; / que res d’allò que dic / ni d’allò que faig / no es perd; / si en el joc hi arrisco / tot el que tinc, / sense temor a perdre. / Dic / molt poca cosa. / Que ja ha arribat el temps de llevar-nos / i sortir a ple carrer / i acollir tota / la gent com a germans. / Faig / tot el que puc per adaptar-me al ritme / de tots els que conec, / un per un i amb esforç / perquè la meva veu els sigui / com un indret comú, com una taula.” Per a nosaltres han estat unes festes molt  gratificants. En la vida passarem per una o diverses situacions que ens poden fer canviar completament com a persones i fer-nos ser millors.  
 
Moltes gràcies novament a tothom, i continuem en el dia a dia de l’associació. Ens trobareu en totes les iniciatives que puguem fer al servei de la gent gran i us animem a participar-hi.
 
Maria Dolors Alcalà 
Presidenta de l’associació Els Ametllers 
Fotos: Els Ametllers, Jordi Vilanova, Isidre Prat, Jordi Sarri, Alfred Selgas 




























































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.