divendres, 17 de juny del 2022

Cloenda del cicle de passejades per a la gent gran

 
 
El cicle de caminades de marxa nòrdica per a la gent gran, que organitza la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments de les diferents localitats que hi participen, va fer la festa de final de temporada a Santa Coloma de Gramenet. L’organització local, l’Ajuntament de Santa Coloma, ens va ubicar al Parc de Can Zam, un espai molt gran i molt maco, amb molta ombra, que s’agraïa.
 
Hi van participar 72 grups de 71 municipis, en total 2.400 persones. La cloenda es va dividir en dues jornades: als de Balsareny ens va correspondre d’anar-hi el dia 1 de juny. Érem 36 municipis, amb 1.074 participants em conjunt. Ens van distribuir en 4 grups de 9 municipis cada un, amb gorres de diferent color per saber a quin grup pertanyia cadascú per caminar, menjar i ballar.
 
Vàrem fer una caminada un pèl llarga (9,8 km): va ser molt planera, però molt assolellada. Vàrem sortir tots plegats a buscar la riba esquerra del riu Besòs i més endavant ens varen partir en dos grups, els uns per l’esquerra del riu i els altres travessant-lo per un pont per anar a buscar la banda dreta. Al cap d’una estona ens vàrem creuar amb els altres municipis, que venien de cara, i nosaltres vam anar a buscar un altre pont per creuar novament el Besòs i tornar al parc de Can Zam. La majoria de gent va trobar la caminada, a més d’assolellada, una mica avorrida; sort que hi havia molts ponts, que era on ens paràvem per refrescar-nos. La resta de la jornada va ésser molt distreta i amb molta marxa gràcies a l’animació, a càrrec d’Isidre Vallès i Ofèlia Gusi. Per acabar, parlaments de les autoritats i lliurament de diplomes. Aquest any, l’encarregada de pujar a recollir els diplomes de Balsareny ha estat  la Lourdes Rojas Torras, de les mans de l’alcaldessa de Balsareny, Noèlia Ramírez. Gràcies a tothom i fins l’any que ve!
 
Text i fotos: Alfred Selgas 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.