dimecres, 15 de juny del 2022

Handbol: resum de la temporada

C H B 


 
Ha sigut una temporada molt complicada per als equips juvenils del club. Un d'ells, el masculí, ha desaparegut a mitja temporada per la falta de jugadors en l'equip; i encara que des de la junta es va treballar dur per evitar la situació, no vàrem poder fer res per evitar-ho. Només ens queda agrair a tots els nois que des dels seus inicis ara fa més de 5 anys han estat esforçant-se a cada entrenament i a cada partit per poder millorar i ensenyar a tothom que l'handbol sí és un esport a tenir en compte en el futur del poble. No ens oblidem dels pares, amics i aficionats, que, tot i l'amenaça del covid pel mig, han omplert les grades per ajudar i animar els nostres jugadors en tots els partits. La victòria en el seu últim partit demostra la unió de tots aquests factors.

 
El juvenil femení, tot i haver sigut un equip amb un nombre de jugadores molt reduït, s’han esforçat en tots els partits que han jugat (que no han sigut fàcils). sobretot si tenim en compte que la gran majoria d’elles competien en una categoria més alta de la que corresponia a la seva edat. Tot i ser justes en gairebé tots els partits, han tret el nervi i s’han emportat més d’una victòria sorprenent enfront de rivals més grans i més experimentades. Les últimes derrotes seguides cap a final de temporada demostren l’energia gastada durant tot l’any en cada partit i, per això mateix, no podem estar més orgullosos d’elles. Clara, Eva, Idaira, Júlia, Maria, Naia, Noa, Paula: us mereixeu un bon descans.


L’infantil femení ha sigut la sensació refrescant de la temporada. Després de molts anys sense un equip nou al club, aquestes nenes d’entre 11 i 13 anys ens han demostrat que tenen un gran futur per endavant. Començant a competir a principis de gener, amb tots els seus rivals rodats des d’octubre i amb més experiència en categories inferiors, han donat la cara i, fent una gran pinya, han millorat partit rere partit, deixant bocabadats pares i aficionats. Les grans derrotes als seus inicis (un moment pel qual hem passat tots) i la falta d’experiència s’han anat convertint amb el pas dels mesos en derrotes per la mínima, en el descobriment d’una gran qualitat, i per fi, al final, les tan esperades victòries. Els grans resultats favorables en els seus dos últims partits de la temporada només volen dir una cosa: l’any que ve és el seu, i ho demostraran.
 
La temporada vinent sens dubte serà especial: un nou equip benjamí mixt llest per competir està en marxa, el primer des de fa més de 20 anys, i animem tots els nens i nenes de 1r a 4t de primària a descobrir un nou esport segurament fins ara inexistent per a molts; el nostre infantil femení, més experimentat, estarà a punt per la nova etapa; el juvenil femení intentarà sobreviure un any més amb les poques jugadores que són, esperant amb ganes el seu objectiu final, la creació del seu equip sènior.
 
Per últim, i després de molts anys de lluita, cada cop és més a prop el retorn del sènior masculí al club, desaparegut l’any 2014. Encara que no està tot lligat, el cert és que la unió d’antics jugadors de la base amb els ex del primer equip, i incorporant-n’hi alguns del ja dissolt juvenil masculí, fa que el projecte tiri endavant amb força i empenta.
 
Per acabar, cal recordar a tothom que la temporada vinent es celebrarà el nou torneig de presentació (anomenat fins ara Torneig de Setembre), que passarà a portar el nom de Torneig Juan Luís Chávez, en reconeixement a la seva trajectòria com a president de l’entitat, des del 1974 i durant més de 25 anys.
 
Moltes gràcies a tots els que ho feu possible: entrenadors, pares, aficionats, patrocinadors, voluntaris... però sobretot gràcies als nens i nenes, ja que sense vosaltres no seria possible res de tot això. Ens veiem la temporada vinent. SALUT I HANDBOL!!
 
Text i fotos: Club d’Handbol Balsareny
 
Resultats d’abril a juny 2022
 
Infantil Femení

19-3-22 Handbol Balsareny 10-29 COMPSA Associació Lleidetana d'Handbol
26-3-22 Handbol Lleida Pardinyes 16-2 Handbol Balsareny
3-4-22 ACLE Guissona 24-12 Handbol Balsareny
24-4-22 COMPSA Associació Lleidatana d'Handbol 20-4 Handbol Balsareny
7-5-22 Handbol Balsareny 17-21 Club Handbol Vilanova i la Geltrú
14-5-22 Club Handbol La Salle Montcada B 15-7 Handbol Balsareny
21-5-22 Handbol Balsareny 19-21 Club Handbol Sant Andreu Fabra i Coats
28-5-22 Club Handbol Barberà 11-16 Handbol Balsareny
5-6-22 Handbol Balsareny 13-6 Handbol Cooperativa Sant Boi B
 
Juvenil Femení

3-4-22 Club Handbol Sant Andreu 21-14 Handbol Balsareny
14-5-22 Handbol Balsareny 27-29 Club Handbol Parets
21-5-22 Club Handbol Parets 29-26 Handbol Balsareny
 
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.