dijous, 14 de maig de 2015

Dia de l'Associacionisme Cultural

SOCIETAT

Diverses entitats de Balsareny s’han acollit a la crida de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme de la Generalitat de Catalunya per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural, celebrant activitats obertes al públic per fer palès el dinamisme i posar en valor el pes i la força de les associacions culturals del nostre país.

A Balsareny, dissabte 6 de juny, de 10 a 13, a la plaça de la Mel, la colla Petafluix farà una plantada de diables i un taller infantil de dibuixos per pintar.

Diumenge, 7 de juny, a les 11 del matí, al Sindicat, hi haurà una matinal amb diverses activitats: cançons i danses tradicionals, recital de poemes de Pere Casaldàliga, concert instrumental, representació de teatre, projecció d’una pel·lícula i observació astronòmica diürna. Hi participaran: Astroamics (CCB), Coral Els Ametllers (Associació Els Ametllers), Coral Sant Esteve de Balsareny, Dansaires i Rapsodes dels Pastorets de Balsareny, Escola Municipal de Música i Teatre de Balsareny i Grup La Il·lusió (Casal de la Gent Gran).

El diumenge 14 de juny, al Centre Instructiu i Recreatiu, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, hi haurà una jornada de portes obertes, amb un mercat d’intercanvi de novel·la negra de segona mà, escacs i altres activitats.


Sarment 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.