dimarts, 15 de maig del 2012

Premi literari per a Santi Fornell


CERCLE LITERARI

El balsarenyenc Santi Fornell ha obtingut un dels premis de relat breu policial «Paraules amb valor. Ramon Martí» organitzats pel Cos de Mossos d’Esquadra. Aquest concurs literari vol recordar la memòria del sergent Ramon Martí Sanahuja, i en general de tots els membres del CME que han perdut la vida.

Els premis es van lliurar el passat dia 17 d’abril, en el marc del Dia de les Esquadres de la regió policial metropolitana de Barcelona, en un acte celebrat al Palau de Congressos de Barcelona i que va ser presidit pel conseller d’Interior, Felip Puig.

En la primera edició daquest concurs literari hi van concórrer 25 treballs, tots escrits per membres del Cos. La narració de Santi Fornell portava com a títol Un mal tràngol i va obtenir el tercer premi. El segon va ser per a Alexis Echevarría, amb Avui ens hem mirat als ulls, i la guanyadora absoluta va ser Irene Alcaide amb l’obra Mirall esberlat.

Felicitem el nostre conciutadà Santi Fornell per aquest premi, que afegeix una baula més a la seva trajectòria literària, després d’haver publicat el recull de poemes Vida. Poesia quotidiana i el llibre de narracions Bufi aquí!. Fornell és autor també d’obres teatrals, com Ai mossèn!, La cara i la creu, Una assegurança de mala mort o Rigueu mortis.

R.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.