dilluns, 21 de maig del 2012

Cross del Traginer 2012

ESPORT
















Ja fa set anys que des del Centre Excursionista de Balsareny, vàrem decidir afegir al nostre calendari d’activitats una cursa atlètica. En aquest cas, un Cross. Aquesta cursa, com ja molts de vosaltres deveu saber, transcorre per camins i corriols del nostre terme. Alguns trams d’aquests, a tocar del riu Llobregat i de gran bellesa.

Novament aquest any hem fet una nova edició, amb un nombre de participants cada any similar, al voltant dels cent corredors. En aquesta edició, a nivell de categoria masculina s’ha estat a punt de batre el rècord de la prova, que és de 33 minuts 59 segons de Just Sociats, però el corredor Otmane Benomar es va quedar tan sols a 3 segons, amb un temps de 34’ 02’’. Esperem que en la propera edició es pugui arribar a batre aquest temps. En el cas de la categoria femenina, es manté el rècord de Rosa Navarro, i la primera noia a arribar al final de cursa va ser Clàudia Roca Herms, amb un temps de 51’56’’. Pel que fa al primer masculí local, com ja va sent habitual en diverses ocasions, el premi va ser per a Guillem Fernandez Bruch, amb 39’05’’, i en noies, per a Maria Àngels Catalan Miralles, amb 54’40’’. Tots ells, com a primers d’arribar de les seves categories, van marxar cap a casa amb un pernil sota el braç. Quant a la resta de corredors, a part d’emportar-se una samarreta de record i algun altre obsequi, van poder gaudir de un petit refrigeri i també d’un sorteig de diferents regals, des de material esportiu, alguna paletilla i també algun val per fer-se un massatge, i algun menú per anar a menjar al restaurant Rosamar o al Viena, tot amenitzat per l’speaker Jacint Orriols. També en aquesta edició, ens va acompanyar un famós personatge televisiu del poble veí: Arcadi Alibés.

Aquest any, i com a novetat, hem encetat el 1er Cross Infantil del Traginer, amb diferents recorreguts segons la categoria de cada nen, i amb una gran participació de quitxalla, aproximadament uns 90 nens, la majoria del nostre poble. Tots ells van poder participar, sense haver-hi cap premi per als primers, però sí emportant-se tots un petit obsequi i també entrant en un sorteig de menús per al Viena i passejades en poni o a cavall a la hípica la Cometa, i també van poder gaudir del refrigeri i jugar una estona en dues atraccions inflables.

En definitiva, des de l’organització creiem que ha estat un èxit de participació en general, tant pel que fa a adults com a nens.
I com sempre, no podem deixar de donar les gràcies, primer de tot a tots els corredors, que sense ells aquest Cross no tindria sentit; també a tots els col.laboradors que any rere any ens donen un cop de mà perquè surti tot al màxim de bé possible (controls, esmorzar, speaker, mestres que han recomanat als nens la seva participació, institucions, etc.); i per últim, a tots els patrocinadors, que, tot i la crisi, fan el seu esforç per col·laborar i ajudar a fer possible aquesta activitat esportiva. Gràcies a tots des del Centre Excursionista de Balsareny (www.cebalsareny.cat o al Facebook: Cross del Traginer.














CEB
Fotos: Alfred Selgas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.