dilluns, 16 de maig del 2022

Devots i apòcrifs

RÀDIO BALSARENY

  
Just abans de marxar de Setmana Santa, el programa De fora vingueren de Ràdio Balsareny va fer l’edició de tancament de la Seva segona etapa.
 
Després de la multitudinària edició de Nadal, el programa va agafar un aire molt més propi de la sobrietat i austeritat dels últims dies de quaresma. Si bé no tothom va mostrar la cara més devota des del primer moment, els papers van anar mutant a mesura que avançava el programa.
 
L’entrevistada d’aquesta edició va ser una gallina que, gràcies a un avançat servei de traducció simultània, va posar sobre la taula la seva tragèdia personal: pondre mones de xocolata no és gens fàcil, i menys encara amb les formes punxegudes que demana la canalla!
 
Canviant els papers, els forans de l’equip van passar pel concurs sobre cultura balserenyenca preparada pels més arrelats. “In situ” es van escriure i cantar caramelles especials per a l’ocasió, vam sentir el primer bon acudit de l’equip de tota la temporada (amb permís de les interferències) i amb la tragèdia d’Ucraïna acabada d’encetar, la iaia Lourdes va donar els consells essencials per sobreviure al repartiment de mones evitant les restriccions de la mà del veïnat balsarenyenc.
 
I com no podia ser d’altra manera, vam sentir la salutació dels diferents col·laboradors dels reportatges i un compendi de moments dels diversos programes en una seqüència hilarant. I el moment més esperat: l’entrega dels premis. El Grup Llobet va proporcionar tres fantàstics premis als millors acudits. Francisco Garcia, Txus Garcia i Marta Bruch van endur-se vals de compra, una espatlla de pernil, una cistella de fruita i conserves i aperitius com a recompensa d’haver explicar els acudits millor puntuats. Bon profit i moltes felicitats!
 
El programa segueix en el seu horari de dimarts alternatius de 9 a 10 amb més premis i una secció nova que visita Balsareny a través d’allò que passa a les xarxes. Us esperem al 107.1 F.M.!
 
Text i fotos: Equip del programa ‘De fora vingueren’
 
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.