diumenge, 7 de febrer del 2021

Carrers Traginers



Les restriccions que les autoritats sanitàries han imposat a causa de la pandèmia fan que aquest any no es pugui celebrar la Festa dels Traginers en la forma esplendorosa a què ens tenia acostumats. La Comissió, amb el suport de l’Ajuntament i de diverses entitats, ha promogut iniciatives per incentivar la presència de la Festa als balcons i als aparadors dels establiments comercials, així com per la megafonia municipal i per les xarxes socials, amb músiques, projeccions i danses; posant carros i altres elements de referència a les places del poble, exposant al vestíbul del Sindicat els gegants de les dues colles locals, organitzant concursos virtuals
 i demanant a la gent que es vesteixin de traginers i se’n facin fotografies.  Tothom s’ha mobilitzat per aconseguir que Balsareny tingui ací i allà ressons de l’ambient Traginer. En aquest reportatge recollim imatges de diferents racons del poble i d’alguns dels establiments comercials que s’han volgut sumar a la celebració decorant els seus locals amb elements de la Festa i abillant-se de traginers. Esperem que l’any que ve puguem reviure la nostra diada amb la participació massiva i alegre que la caracteritza. 

Fotos: Jordi Vilanova / Alfred Selgas 
(primera setmana de febrer, 2021) 




































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.