dimarts, 31 de desembre del 2019

Un magnífic concert de Sant Esteve

Un any més –i ja en fa, oficialment, 51, tot i que segurament caldria afegir-h’hi algun més– la Coral Sant Esteve, acompanyada com és tradició per la Polifònica de Puig-reig, va oferir al públic el seu concert nadalenc, el dia 26 de desembre a migdia, en una sala Sindicat plena a vessar.


Després d’unes paraules del president de l’associació, Josep Creus, que va agrair la presència dels assistents i va elogiar l’obra de mossèn Joan Bajona i va dedicar un record emotiu al fundador de la Polifònica, Ramon Noguera, va obrir l’acte la Coral Sant Esteve, dirigida per Marc Comabella, i acompanyada al piano pel mateix Marc; al violí, per Ruth Garcia, i al violoncel, per Lluc Rovira. Van interpretar: El rústec villancet, amb lletra de Josep Carner i música de Lluís Millet; Les bèsties del naixement, amb arranjament d’Albert Guinovart; Truca el Nadal, d’Antoni Tolmos; i un medley de cançons nadalenques, harmonitzat per Marc Comabella, amb Dorm, infant, dorm, de Bertran Oriola i Francesc Vila; Non-non, de Mozart; Adeste fideles; i L’oblit, de Joan Farràs i Francesc Vila.  





Seguidament, la Polifònica de Puig-reig, dirigida per Emmanuel Niubò i amb Josep M. Conangla al piano, va oferir quatre peces: Fum, fum, fum, popular catalana amb arranjament de Robert Shaw; El noi de la mare, arranjada per Albert Guinovart; Dolces festes, harmonitzada per Ramon Noguera, i un fragment d’El Messies de Händel, For unto us a Child is born



Per cloure l’acte, les dues corals, conjuntament, van interpretar Allà en un pessebre, de James E. Spillmann, dirigida per mossèn Joan Bajona; l’Al·leluia d’El Messies de Händel, dirigit per Emmanuel Niubò; i Santa Nit, de Franz Grüber, dirigida per Marc Comabella. 



 
 



 



El públic va agrair l’actuació de les dues corals i la va premiar amb grans aplaudiments. Moltes gràcies i fins al concert de l’any que ve!

Text i fotos: R.Carreté


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.