dimarts, 3 de desembre de 2019

Balsareny avui

Valorant l’assistència personal al Casal Verge de Montserrat


D’entitat a entitat, fa uns dies que gràcies a una persona, que va tenir l’atenció de fer arribar la publicació núm. 2 de Mima’t (publicació trimestral d’informació del Casal Verge de Montserrat), tenim a mà una extensa informació sobre el caràcter humà i sanitari de les atencions d’aquesta residència. En aquesta es segueixen tot un munt d’activitats esportives i lúdiques relacionades amb una etapa de la vida que, en general, s’ha superat la vuitantena d’edat. Moltes felicitats per aquest projecte.

Tal i com els lectors de Sarment saben, la publicació del nostre butlletí arriba a socis de diferents pobles i comarques, com també a algun país europeu, lluny de Balsareny; per això avui podran reconèixer a través de la fotografia aquell o aquella persona a qui, per motiu del temps i distància, havien deixat de veure. Posem punt i final amb una abraçada molt forta per al Llorenç, la Petra, l’Oliva i llurs profesionals geriàtrics, la Carme i en Joan, testimonis fotogràfics que han format part il·lustrativament de la portada d’aquesta publicació Mima’t.

Presentació d’un nou llibre de Diego Galera

El proper dia 29 de novembre de 2019, si no hi ha cap modificació d’última hora, en el marc de la Biblioteca Pere Casaldàliga tindrà lloc la presentació del llibre “Otra vez con el alba despierto y sueño un nuevo día” de l’amic i poeta, balsarenyenc d’adopció, Diego Galera Morales. Amb una temàtica personal i lírica, Galera pot agradar o no, però deixa constància sempre d’uns fets on passat i present continuen vigents en una molt bona part d’aquest mon rodó que ens envolta.

Adjuntem a continuació un raonament personal que podreu trobar a la pàgina 63 del llibre:

Hoy sábado, 16 de septiembre de 2017, tengo una extraña calma. Veremos a ver como sale el día. Y en calma termina, día de transición hacia el 17 de septiembre de 2017, en que empieza con convulsiones y enfrentamientos políticos, vecino contra vecino hasta que te das cuenta de que no vale la pena entrar en este diálogo de sordos. Mejores cosas vendrán. Esperemos a ver cómo resulta el día.

Esta tarde iré al Pabellón del Nou Congost para assistir a la presentación del Básquet ICL Manresa con el partido amistoso contra el Barça B. Antonia no quiere ir y coge un enfado injustificado porque...”

El llibre es pot trobar a la llibreria Els Colors de Balsareny.

Josep Gudayol i Puig
Cap comentari:

Publica un comentari

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.