divendres, 27 de juliol del 2018

Forn Serra: 15 anys de coca gegant

BALSARENY AVUI

Forn Serra celebra 15 anys del sorteig d'una coca gegant per Sant Joan

Un any més, i ja en són 15, el passat 23 de juny de 2018, la celebració de l'onomàstica dels Joans, revetlla històrica de Sant Joan, l'establiment del Forn Serra va dur a terme un altre sorteig, distintiu a favor de la seva clientela, d'una monumental coca gegant elaborada amb crema, fruita confitada i xocolata. Forn Serra són forners des del 1927.

Per a poder participar en el sorteig, el client només havia de comprar una coca de Sant Joan fins al mateix dia de la revetlla, a les 12 del migdia. I un convidat vitalici al sorteig, perquè és qui ho ha fet des del primer dia, va ser mossèn Joan Bajona, que com cada any va extreure la papereta guanyadora. ja deu fer –cito de memòria– uns sis anys que el sorteig és retransmès en directe per Ràdio Balsareny, a càrrec del seu director, Marc Vilardell, que en directe fa arribar la impressió dels clients assistents a l'acte a l'audiència de l'emissora. La família agraciada aquest any ha estat la família Montagut Bacardit. Felicitats a tots.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.