diumenge, 1 de juliol del 2018

Balsareny avui



Festes de Primavera

Ja que enguany hem tingut una primavera que en podríem dir regalada, plena de pluges diàries, vull aprofitar per referir-me als tres actes de les Festes de Primavera del Casal de la Gent Gran, en el camp musical del playback.

Un any més Balsareny ha deixat enrera la dedicació d’un grup de persones que porten dins grans sentiments artístics i musicals, amb l’enyorança d’aquells anys quan eren joves, que, tot i que no tornaran, són recuperables quan la il·lusió persisteix.

En el primer dels actes, la “Sal Cardonina” del Grup La Faràndula va omplir de cançons el local cívic del Casal. En un altre espectacle, aquest cop al Sindicat, el grup “La Il·lusió”, de la nostra gent de Balsareny, va aconseguir omplir de gom a gom la sala. I de nou, situats a l’escenari del centre cívic del Casal, dies després ens va visitar el grup Tercera Edat de Sant Fruitós de Bages.

Som gent gran, no vells; i un any més, entre tots els diferents actes programats, hem gaudit d’uns dies i d’un any, que sense dubte, aconseguirem que siguin els millors.

Em plau finalment posar un accent especial a la frase de Plató que vaig poder llegir en el text de la salutació del programa de les Festes de Primavera, del nostre conciutadà Paco González: “Envelleixo: aprenc cada dia moltes coses noves”.

Un toll d’aigua perillós

Fa molts anys que l’indret conegut popularment com “els Pisos del Carlets”, a la zona esglaonada que dóna a la prolongació del carrer de la Mel, concretament a l’últim dels replans cap a la vorera que dóna a la carretera de Moià, sempre que plou es veu afectat per un gran toll d’aigua. Això afecta tots els vianants que passen per la vorera, i sobretot els veïns que tenen l’accés al bloc d’habitatges en aquest punt. I enguany, amb tot el que ha plogut a la primavera, s’ha vist molt afectat.

Cal donar un toc d’atenció a qui li toqui esmenar aquest deteriorament urbanístic. Hi ha qui diu que amb una simple reixeta i un tub n’hi hauria prou per conduir l’aigua al drenatge de la carretera.

Vull recordar que degut a la insistència d’alguns veïns i els tocs d’atenció publicats en aquesta secció de Sarment, l’Ajuntament de torn va solucionar la falta d’il·luminació nocturna d’aquesta mateixa zona.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.