dimarts, 24 d’abril del 2018

Associació de Veïns Sant Josep

SOCIETAT



Assemblea Ordinària de l'Associació de Veïns Sant Josep

L'Associació de Veïns Sant Josep dona a Balsareny un servei funerari, sense ànim de lucre, on la serietat i un còmode bon preu (amb la mecànica de pagament feta fa molts anys, pagament que esdevé tan sols quan hi ha una defunció) avalen aquest servei de comiat funerari.

Des de la circular pertinent resumim la darrera Assemblea Ordinària que l'entitat va fer el passat dia 24 de febrer de 2018 a la seva seu, situada a la plaça Ricard Viñas, a l’antiga Llar d'Infants Pare Coll.

1- Aprovació per unanimitat de l'estat de comptes de l'exercici de 2017.

2- Aprovació del pressupost amb Funerària Fontal per a aquest any 2018.

3- Sobre el servei d'ésser incinerat, aquest servei actualment es fa a Barcelona, i el resultat és que és bastant car. L'Assamblea acordà esperar el projecte del crematori que es vol fer a la ciutat de Manresa, en el suposat que els preus seran molt més assequibles per als associats. En relació a això hi hagué el següent apunt: els socis interessats en aquest servei us podeu dirigir a qualsevol membre de la junta o bé trucar al telèfon 938 396 370. Evidentment, com més sol·licituds hi hagi, hi haurà més possibilitats per incloure-ho a la pòlissa de servei.

4- Rifa de Nadal 2017: es recaptaren 200 euros.

5- Un any més des de la Mesa es va demanar la col·laboració de tots els socis a fi d'aconseguir com més nous associats millor per tal de poder millorar, cada dia més, el servei de l'entitat.

L'entitat segueix, un any més, sota la responsabilitat de les persones següents: Josep Massana Planas, president; Carmen Fernández Arriero, secretària; Joan Massana Comallonga, tresorer; i Montserrat Egea Villagrasa, vocal.

Associació de Veïns Sant Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.