dijous, 24 de desembre del 2020

Promoció dels llibres de Diego Galera

BALSARENY AVUI
 
El poeta i escriptor balsarenyenc d’adopció Diego Galera i Morales, una vegada més, ens vol presentar el seu nivell de promoció dels seus llibres publicats per diferents editorials espanyoles i en tres idiomes: català, castellà i gallec. Ediciones Melibea i Editorial Adarve son algunes de les que han editat la seva obra. Melero disposa de la venta online de cinc publicacions amb llibres digitals i en format paper com “Otra vez con el alba despierto y sueño un nuevo día” i en format paper com “Sonetos a los santos”. També es poden trobar a la venda “La torre altiva, la estación invertida y otros poemas” i “Transparencia otoñal: noches de insomnio y otros poemas”.
 
En el text informatiu que Galera ens fa arribar ens adjunta un gràfic, a nivell espanyol dels punts on aquests llibres han tingut, i tenen, un major nivell de vendes. I en la xerradeta matinal a la llibreria Els Colors, entre altres moltes coses, vam arribar a la conclusió de la dita coneguda popularment, que “ningú no és profeta a la seva terra”.
 
Diego Galera desitja a tothom bona salut i unes bones festes.
 
Josep Gudayol i Puig
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.