dimecres, 22 de juliol del 2020

L'Ajuntament informa

Obertura dequipaments municipals

Obertura de la piscina municipal


Obrim la piscina municipal en unes condicions molt restrictives i adaptades a les normes de salut que, malauradament, s’han de contemplar.

S’han delimitat i refet els espais per tal de poder oferir el millor servei possible amb abonaments que han cobert la demanda dels nostres veïns.



Concessió de subvencions

Sobre el termini de presentació de sol·licituds per les convocatòries de les diferents subvencions que hem treballat per tal d’ajudar famílies i entitats en les diferents activitats que contemplen.

Convocatòria per subvencionar activitats esportives individuals no professionals

Destinada a finançar activitats esportives individuals desenvolupades al llarg de lany 2020 per a persones de Balsareny, a partir de 16 anys, que no siguin esportistes professionals i disposin de fitxa federativa en vigor.

Convocatòria per subvencionar la pràctica esportiva dinfants i joves

Destinada a finançar la pràctica dalgun esport, desenvolupat al llarg de lany 2020, per a infants i joves del municipi dentre 3 i 17 anys, prioritzant el nivell de renda familiar.

Convocatòria per subvencionar lassistència al campus esportiu destiu

Destinada a finançar lassistència al campus esportiu destiu organitzat pel Consell Comarcal del Bages al municipi durant els mesos de juny, juliol i setembre de 2020, prioritzant el nivell de renda familiar.

Convocatòria per subvencionar la compra de llibres de text i material escolar

Destinada a finançar ladquisició de llibres de text, ordinadors i material didàctic deducació infantil, primària i secundària, dels infants escolaritzats a Balsareny o a centres de referència, prioritzant el nivell de renda familiar.

Convocatòria per subvencionar projectes o activitats d’àmbit cultural

Destinada al foment de la cultura amb el finançament dactivitats que portin a terme entitats municipals durant lany 2020.

Convocatòria per subvencionar projectes o activitats d’àmbit esportiu

Destinada al foment de lesport amb el finançament dactivitats que portin a terme entitats municipals durant lany 2020.

Des del dia 20 de juliol fins el dia 30 de setembre de 2020. Trobareu tota la informació  al web municipal www.balsareny.cat


SEGUIMENT MINERIA

Davant dels darrers esdeveniments i amb motiu de lanunci fet per lempresa ICL-Iberia sobre el cessament de lactivitat minera a lexplotació de Vilafruns, lAjuntament de Balsareny vol expressar la profunda preocupació per la situació dels treballadors i les seves famílies.
  • Assistim a la reunió institucional del Consell Comarcal del Bages convocada per l’anunci del tancament de l’activitat a la mina de Vilafruns.
  • Seguirem activament levolució de la situació social i econòmica i presentem una moció en el proper ple del dia 30/07/2020 en suport a la mineria i el manteniment dels llocs de treball.
  • Volem donar suport als treballadors afectats pel tancament de la mina de Vilafruns i als representants dels treballadors i emplaçar lempresa i la Generalitat de Catalunya per afrontar el repte dassegurar la continuïtat dels llocs de treball i que sestudiïn i tinguin en compte alternatives per als treballadors afectats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.