diumenge, 19 de juliol del 2020

Es refan els senyals horitzontals a gran part del poble


BALSARENY AVUI

Darrerament tots els ciutadans hem pogut palpar el fet, favorable a la seguretat vial i dels vianants, de la reposició dels senyals horitzontals de Balsareny.

“Balsareny Avui” recorda que després de la mascarada feta en alguns carrers, els senyals de pintura horitzontal havien quedat sense pintar-los de nou. Doncs bé, avui ens hem de felicitar i agrair-ho a la responsabilitat municipal. 

Benvingut sigui tot allò que a través dels nostres impostos ens mereixem.
Errors i encerts formen part de la nostra condició humana. Per què dic això? 

Vull recordar que en el número de juny d’enguany d’aquesta secció, pròpia d’un periodisme objectiu, hi feia avinent la urbanització que va tenir lloc, com a conseqüència d’una gran tempesta pluvial, de l’esbotzament d’una part de la claveguera situada a l’encreuament dels carrers Jacint Verdaguer i Sant Domènec, Àngel Guimerà i prolongació d’aquest, que no va tenir en compte deixar lliure la part superior d’una tapa del clavegueram. Rectificar és el cost del no haver fet les coses com cal.

Cal felicitar, doncs, els responsables de la reparació per la rapidesa amb què es va fer la conformitat urbanística que els veïns i Balsareny es mereixen.

Com a apunt final, també es vol deixar constància que darrerament s’ha notat una falta de manteniment en el pintat dels bancs situats en diferents indrets de l’espai públic de Balsareny.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.