dimecres, 12 de juny del 2019

'A cent cap als 100': cloenda de temporada



El dia 16 de maig, els caminadors balsarenyencs del grup “A cent cap als 100” van celebrar l’acte de cloenda de les passejades de la temporada 2018-19 seguint la síquia des de Santpedor fins al parc de l’Agulla, a Manresa.

Aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona, ha tingut enguany la participació de 73 municipis, 8 més que l’anterior; en total, 3.744 persones, de les quals un 63% han anat almenys a tres caminades.

A la festa de cloenda hi van concórrer unes 3.000 persones, repartides en dos dies, el dimecres 15 i el dijous 16 de maig. En arribar al Parc de l’Agulla van fer activitats com ara tallers de marxa nòrdica, balls i exercicis físics, abans de menjar-se el dinar que cadascú es portava. El temps va acompanyar i tothom en va sortir content. Felicitem els organitzadors: la Diputació i els ajuntaments de Manresa i Santpedor; i en concret, pel que fa a Balsareny, l’Ajuntament, el Centre Excursionista i molt especialment la Noèlia, l’Alfred i el Diego.

Com l’any passat, el grup de Balsareny organitzarà una sortida pròpia a la Cerdanya a finals de juny; com ja abans n’havia fet una per la síquia, des del Mas de les Coves a Balsareny. Gràcies i per molts anys!

Sarment
Fotos: A.Selgas




























 




















 
 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.