dimarts, 10 de febrer de 2015

Escola Municipal de MúsicaL'Escola Municipal de Música ens estrenem com a col·laboradors del Sarment. D'aquesta manera el lectors estareu al dia de les nostres activitats i de tot allò que ens integra al poble. Hi haurà espai per a les opinions, les recomanacions i més coses que ja anireu veient. Ens interessa molt rebre les vostres opinions i suggeriments, feu-nos-ho arribar.
Venim amb una bona inèrcia dels darrers anys i ara, a partir d'aquest 2015, volem donar un nou impuls que ens permeti progressar en diversos sentits. L'eficàcia i la sostenibilitat són un "sí o sí" en els temps que corren; aconseguir millorar aquests aspectes ocupa una bona part dels nostres esforços. Però això no ens allunya d'altres objectius en els quals tenim fixada la mirada: volem construir l'escola cap enfora, és a dir, participar i dissenyar activitats pel municipi, oferir activitat musical a tots els sectors de la població, mantenir intercanvis constants amb l’entorn i fer que sentiu l'escola com la del vostre poble.
Estem molt satisfets de la progressió que han fet les nostres corals; el repte que ara ens ocupa és impulsar la pràctica instrumental en grup. La formació de grups i el seu desenvolupament passa a ser a partir d'ara un objectiu prioritari de l'escola.
De moment hem ofert un petit tast el dissabte de Traginers, 7 de febrer, a la plaça Ricard Viñas, a les 6 de la tarda. Amb una temperatura acceptable, una bona gentada s’aplegà davant de l’escenari per escoltar tres agrupacions musicals formades per alumnes i professors de l’escola, que han interpretat quatre peces:
-“Superherois”: composició i veu de Mar Sangüesa. A la guitarra: Arnau Gil, Joel Otero i Mar Sangüesa;
-“EL gall quiquiriquí”, en una versió  per a quatre percussionistes: Martí Carreté, Bernat Carulla, Francesc Xavier Caballero i Martí Llimargas;
-“Alts i baixos”, duo de bateria: Martí Llimargas i el professor Pau Bombardó;
-“Carolina”, de M-Clan: amb Ferran Gállego a la guitarra elèctrica i veu, Carles Sivill al teclat, Àngel Ribalta a la bateria i els professors Sergi Quirante al baix i Marc Borau a la guitarra.

 

L'equip docent
Fotos: EMM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.