dilluns, 16 de febrer del 2015

El Carnestoltes arriba a Balsareny!


El dissabte 14 de febrer el Rei Carnestoltes, juntament amb molts balsarenyencs i balsarenyenques, van omplir el poble de gresca i alegria. A les 5 de la tarda, les comparses van començar a arribar a la plaça de la Mel. Hi havia tot tipus de disfresses: bruixes, raïms, paons, vaques, animadores i jugadors de rugby, pinyates mexicanes, pac-mans del tradicional joc menja-cocos, xefs amb els coberts de cuina, princeses, mosqueters, espantaocells, marietes, ous Kinder, massais, personatges medievals i, fins i tot, un castell humà, entre altres disfresses molt vistoses. I és que es notava una gran feina a l’hora de confeccionar les disfresses que van desfilar per la festa.
La rua de Carnestoltes es va passejar per tot el poble i va acabar a la plaça de l’Ajuntament amb un pregó del Rei Carnestoltes. Més tard, al Sindicat va tenir lloc el sopar, el ball, amenitzat per Dj Rever i Dani Màgik, i el lliurament de premis a les tres millors comparses. Enguany el primer premi se’l van endur les Nines, el segon els Massais i el tercer els Raïms.

Laia Riu
Fotos: L.Riu / A.Selgas



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.