dimecres, 5 de juliol del 2023

Una molt bona ‘Summer Night’

 
 
Centenars de veïnes i veïns de  Balsareny van participar el primer dissabte de juliol en la Summer Night, activitat impulsada des de l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny. Una festa derivada de la Shopping Night que s’havia celebrat els darrers anys, però enguany sense parades de comerciants, llevat de les alimentàries, per la qual cosa li van canviar el nom.
 
Els assistents van gaudir de la vetllada omplint de gom a gom la plaça. No hi van faltar els inflables i el toro mecànic per a la mainada, les converses i rialles entre el veïnat i la música en directe d’Antonio “el Remendao”, que va fer aixecar bona part dels assistents per ballar a ritme de rumba.
 
Cal reconèixer l’esforç i valorar la feina dels nostres botiguers i comerciants, no tan sols en l’organització d’aquest acte, sinó també per la seva feina dia a dia per fer eficient rendible el seu servei. Prou que són sabudes les dificultat que pateix l’anomenat “petit comerç”, quan precisament per la seva proximitat, hauria de ser considerat com a “gran comerç”, ja que és molt d’agrair que hom pugui baixar al carrer del poble i trobi cobertes les seves necessitats sense haver-se de desplaçar a altres municipis.
 
Aquest any a la Summer Night hi van participar: Les Carmanyoles, Carnisseria i Cansaladeria Carmelo i la Pastisseria Bonals, que van prestar, amb la gran qualitat a què ens tenen acostumats, els seus serveis gastronòmics als comensals. A veure si en properes edicions es podrà tornar a comptar amb les parades d’altres comerços i establiments que hi solien participar. Mentrestant, l’enhorabona i moltes gràcies als organitzadors per aquesta magnifica nit d’estiu!
 
Sarment
Fotos: Jordi Vilanova
 
 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.