dimarts, 16 de novembre del 2021

‘Salut, pastors!’, a punt de solfa

 
 
Els Pastorets de Balsareny ja estem acabant de posar a punt el muntatge de l’obra Salut, pastors! (que falta ens fa!), amb dramatúrgia i direcció de Climent Ribera. La mateixa obra, moderna i trencadora, que es va escenificar la temporada passada i que va agradar als que la van poder veure, tot i que no va poder completar les representacions previstes a causa de les restriccions sanitàries per prevenir la pandèmia.
 
L’obra, amb onze actors i una durada de 70 minuts, es presentarà, en doble sessió, els dies 25 de desembre de 2021 a les 18:00 i a les 19:30, i els dies 2, 9 i 16 de gener de 2022, a les 17:00 i a les 19:00. La venda anticipada es podrà fer al web www.pastoretsbalsareny.cat des de primers de desembre.   
 
Aquest és el repartiment:
 
Modista: Mercè Soler
Rovellona: Gemma Canals
Lluquet: Abel Fornell
Satanàs: Núria Gómez
Llucifer: Josep M. Soler
Miquel: Dúnia Fornell
Jeremies: David Trias
Marta: Txell Sorolla
Tramoia: Isidre Viu
Maria: Jana de Miguel
Gabriel: Mireia Trias
Dramatúrgia i Direcció: Climent Ribera
 
Expressem el nostre agraïment també a resta de persones que hi col·laboren activament, des dels equips de llum i so i tramoia, personal de sala, taquilla i acomodació, i a tothom qui ha ajudat en vestuari, material i serveis auxiliars. I, no cal dir-ho, al públic, que ens hi vindreu a donar un suport molt necessari.
 
Els Pastorets de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.