divendres, 5 de novembre del 2021

AEiG Guillem de Balsareny

 
Benvolguda gent de Balsareny,
 
Nosaltres som l’Agrupament escolta i guia Guillem de Balsareny. De ben segur que heu sentit a parlar de nosaltres o heu pogut informar-vos sobre el que fem a través d’articles anteriors al Sarment. Volem actualitzar com estem i quina és la tasca que estem duent a terme municipalment. 


Doncs bé, nosaltres ara hem ampliat una mica aquesta petita família del cau, i actualment som 39 infants i joves d’edats entre 6 i 14 anys, i 12 caps i quel·les (monitors/es). 

 
Com bé haureu vist o sentit a dir pel poble, fem les activitats els dissabtes a la tarda entre les 4 i les 6. Aquest any, com a projecte, tenim diverses activitats programades que ben segur que agradaran a la quitxalla. En primer lloc, farem unes colònies de Nadal que tindran una durada de 3 dies i 2 nits. En segon lloc, per Nadal també, volem dur a terme una recollida de joguines que ens agradaria coordinar amb altres entitats del poble i l’Ajuntament.  Així mateix, durant el curs volem promoure recollides d’aliments. 


Tenim moltes ganes de reactivar el lleure a Balsareny, ja que considerem que és una tasca imprescindible de cara a l’educació no formal dels infants del poble, igual que considerem que els valors escoltes són de gran rellevància per a poder generar un pensament crític en els infants i que així puguin esdevenir persones lliures i justes en la societat actual. 


Formem part de MEG (minyons escoltes i guies) i, dins d’aquesta organització, ens trobem a la demarcació central, juntament amb tots els caus que també en formen part. Com a novetat, ja que som un agrupament que reobre portes aquest any, i per tant hem estat molts anys sense tenir informació del món escolta, aquest any tindrem l’oportunitat d’anar a la trobada de la cançó, cosa que ens fa extrema il·lusió als caps i quel·les que de petits i petites havíem anat al cau. 


Esperem que aquesta iniciativa sigui fructuosa i duri molt de temps, i que molts infants i joves en puguin gaudir i en puguin aprendre. Nosaltres ho farem el millor que sabem per tal que això sigui possible.
 
Salut!
 
Agrupament Escolta i Guia Guillem de Balsareny
Fotos: AEiG Guillem de Balsareny / Jordi Vilanova 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.