dissabte, 21 de novembre del 2020

La veu del campanar

LA VEU DEL CAMPANAR

Mn. Tomàs Calvo ens ha deixat

El dia 29 d’octubre va morir Mn. Tomàs Calvo. Tenia 85 anys i era rector de l’Ametlla de Merola. Fou rector de la nostra parròquia de Balsareny des de l’any 1990 fins a l’any 1993. Ens havia fet de suplent en diverses ocasions i la darrera eucaristia que va presidir fou la d’aquí a Balsareny un diumenge del mes d’octubre. Més endavant ja es farà el funeral, que comunicarem oportunament. Preguem per ell!

Visita o comunió als malats 

La parròquia s’ofereix per fer una visita a aquells malats o persones grans que ho demanin i tinguin problemes per sortir de casa.

Full Diocesà i Sarment parroquial  

La parròquia fa el servei de porta al domicili propi el Full Diocesà i el Sarment parroquial que surt cada setmana. Es paga la subscripció en acabar l’any. Només cal demanar-ho.

Sala bisbe Pere Casaldàliga i espai Mn. Joan Bajona

El Consell Parroquial va decidir posar el nom de “sala bisbe Pere Casaldàliga” a la sala gran de la Llar parroquial i també dedicar una ala de la sala a l’espai Mn. Joan Bajona. S’havia parlat de fer-ne la inauguració el dia 8 de desembre, però, per raons de força major, queda ajornat per més endavant.

Pregària preparació del Nadal i entrada de l’hivern

El grup evangelitzador de la parròquia la prepara per al dilluns 21 de desembre a les 21 h. a l’església parroquial. Tindrà una durada de 60 minuts i vol ser amb un caire dinàmic i visual que ens ajudi a viure el Nadal i la nova estació de l’hivern.

Missa del gall i eucaristia dia de Nadal

La missa del gall està prevista per al dijous 24 de desembre a les 23 h (les 11 de la nit); i la missa del dia de Nadal, a les 12 h del migdia. Es mirarà de preparar de la millor manera possible les dues celebracions, especialment la missa del gall. La col·lecta d’aquestes celebracions anirà destinada a Càritas parroquial de Balsareny per ajudar persones i famílies necessitades.

Pelegrinatge a la capella de la Mare de Déu del Castell

Es fa el dimarts de cada setmana si el temps no ho impedeix. A peu es surt de la plaça Ricard Viñas a 2/4 de 4 de la tarda, i a les 4 es comença el rés del Rosari i el mes de Maria. En acabar, es fa el repic de campanes.

Mn. Antoni Bonet i Trilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.