dissabte, 21 de novembre del 2020

La Comissió de Reis informa

La Comissió de Reis de Balsareny us volem fer saber que malgrat totes les dificultats que en imposa la covid-19, estem decidits a fer arribar els Reis de l’Orient a Balsareny. Però ens cal fer molts canvis per a poder celebrar aquesta festa amb tota la seguretat necessària per als nostres nens i fins i tot per a ses Majestats, que ja tenen una edat i són persones de risc.

És per això que us volem fer saber com tenim previst de poder dur a terme les celebracions:

El Príncep Assuan deixarà bústies per recollir les vostres cartes a diferents establiments del poble. Trobareu bústies perfectament identificades on podreu dipositar les vostres cartes. Ja us avisarem de quan les hi podreu dur.

El Princep Assuan, com que aquest any no li podrem donar la carta en mà, ens ha demanat que li decorem molt els sobres de les cartes, ja que vol fer un concurs de sobres decorats. Els millors tindran premi. 

El dia 5 de gener ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran a Balsareny amb una comitiva molt reduïda per motius de seguretat, però intentaran arribar a la majoria dels carrers del poble. La seva intenció és que els pugueu saludar des de casa vostra, des del balcó o la finestra. I així evitar aglomeracions de gent que els pugui posar en perill. Farem una cavalcada molt llarga i la podreu veure des de casa vostra.

No instal·larem els trons a la plaça. Quan ses Majestats hagin acabat de passar pels carrers del poble, es disposaran a repartir els regals per les cases, de manera que podreu anar a dormir ben d’hora esperant que arribin. Com que aquest any la seva comitiva és molt més reduïda, tindran molta més feina a l’hora de fer-vos arribar el que els heu demanat.

Altres anys els Reis  venien a saludar-vos personalment a casa. Aquest any això no serà possible, però estem treballant per si us poden enviar algun missatge personalitzat per Whatsapp o per Instagram... Ho estan treballant.

Esperem que l’any vinent puguem celebrar una cavalcada ben lluïda sense patir pel coronavirus, amb tothom al carrer i amb algunes novetats importants que volem incorporar properament.

Des de la Comissió us anirem informant a través de Ràdio Balsareny, de les cartelleres del poble i dels nostres comptes de Facebook i d’Instagram que ja podeu seguir (reisdebalsareny). 

La Comissió de Reis

Foto: Arxiu Sarment / Alfred Selgas (gener 2020)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.