divendres, 3 d’abril del 2020

Sarment-500


A LES ENTITATS I ASSOCIACIONS DE BALSARENY

El butlletí 'Sarment', publicat pel Cercle Cultural de Balsareny, arribarà aquest mes d'abril al número 500. Són més de 44 anys d'aparèixer, pràcticament sense interrupció, primer dotze i després onze mesos a l'any. 

El butlletí del mes de març, a causa del confinament pel coronavirus, no s'ha distribuït als socis en format paper, tot i estar imprès, i només s'ha publicat en format digital al web. No sabem si el mes d'abril haurem de fer igual. Però en tot cas, el butlletí, que serà extraordinari, es publicarà telemàticament i es distribuirà imprès quan sigui possible. 

Ens agradaria publicar, en el número d'abril, una panoràmica sobre les entitats culturals, esportives, socials, cíviques, benèfiques, etc., que hi ha a Balsareny i per això us voldríem demanar que l'entitat de què formeu part ens enviés un breu escrit (aproximadament mitja pàgina) en què expliqués una mica la història de la vostra entitat: quan es va fundar, qui ho va fer, quins objectius té i com funciona, quants membres té actualment i qui la presideix o dirigeix ara; i que, si podeu, hi adjunteu una fotografia (format .jpg o similar). Si ho volíeu començar o acabar amb una línia o dues fent esment als 500 números del 'Sarment', també s'agrairia. 

Podeu enviar-ho a ccbsarment@gmail.com . Moltes gràcies per la vostra participació.

CCB - Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.