dijous, 23 d’abril de 2020

Sant Jordi als balconsBalsareny ha celebrat la Diada de Sant Jordi en ple confinament, sense poder sortir per comprar llibres ni roses; però moltes famílies han guarnit els balcons, a més de les tradicionals senyeres, amb roses de debò o de confecció casolana, o dibuixos de roses i missatges al·lusius a la situació sanitària que estem patint. Vet ací unes fotografies, poques, del recorregut limitat que el fotògraf ha pogut fer en sortir per proveir-se queviures, i que deixen constància del tarannà del nostre poble.

“A cops de vida i de Gràcia, a trets de mort i d'història, encalçant utopies i a l'aguait del Regne, he anat entenent millor qui era el drac, qui la princesa, què hi feia Sant Jordi a cavall i amb la llança, què hauríem de fer tots plegats per a esser també una mica sants Jordis..." [Paraules de Pere Casaldàliga quan se li va atorgar la Creu de Sant Jordi, gener de 1990].

Bon Sant Jordi a tota la bona gent de Balsareny! Ens en sortirem!

Sarment
Fotos: J.V.


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.