dimarts, 12 de novembre del 2019

Nota de la Comissió de Reis




Ens acostem a les festes de Nadal i des de la Comissió de Reis de Balsareny us convidem a participar amb nosaltres per rebre el Príncep Assuan i SSMM els Reis de l’Orient.

Aquest any el Princep Assuan i el seu seguici ens visitaran el dia 28 de desembre a partir de les 6 de la tarda al Sindicat. Allà tots els nens i nenes que ho desitgin podran entregar les seves cartes al Príncep.

Per altra banda, tothom que desitgi que els Reis portin personalment els seus regals a casa, podran adreçar-se al local d’entitats (antiga Guarderia) els dies 3 de gener (divendres) de 17 a 20 h i el dia 4 de gener (dissabte) de 10 a 13 hores. Caldrà que ens doneu el nom dels nens que han de rebre els regals, la seva edat, l’adreça on voleu rebre’ls i tan sols us demanem un petit donatiu (mínim) de 5 euros per col·laborar amb l’organització de la cavalcada. Us recordem que NO heu de portar-nos els regals, ja que no disposem d’un lloc segur on guardar-los. Ja us explicarem com ho podrem fer.

Ses Majestats arribaran a Balsareny el dia 5 de gener als volts de les 6 de la tarda. Com cada any, recorreran els nostres carrers fins arribar a la plaça de l’Església, on adoraran el nen Jesús i seguidament seran rebuts a l’Ajuntament. Després del pregó de cada any es dirigiran als trons que tindrem a la plaça, on tots els nens i nenes podran saludar-los i acabar de tancar la seva llista de desitjos.

Des de la Comissió de Reis volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que, desinteressadament, ens ajuden a fer una cavalcada tan lluïda. Als patges, als xofers dels tractors i furgonetes, als vigilants locals i als membres de protecció civil que vetllen per la seguretat de la cavalcada, als treballadors del Sindicat que ens acompanyen i escolten les nostres peticions, a la Perruqueria Mercè, que ens ajuda a posar “guapos” a SSMM i té cura dels seus pentinats, a tothom qui ens dedica hores del seu temps a maquillar, al Rubi, perquè sense ell no tindríem a punt les carrosses, a la Brigada Municipal per tenir-nos tots els estris a punt, a l’Ajuntament per la seva bona disposició i aquest any volem donar les gràcies sobretot a l’Associació de Comerciants de Balsareny per la seva inestimable ajuda i col·laboració en tot allò que els hem demanat.

I com cada any, us emplacem a participar amb nosaltres perquè no decaigui una festa tan bonica com aquesta. Tots aquells que vulgueu donar-nos un cop de mà o fer qualsevol suggeriment, o senzillament donar-nos la vostra opinió, podeu fer-nos arribar un correu a l’adreça reisdebalsareny@gmail.com  

Us hi esperem!

Comissió de Reis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.