dimecres, 20 de novembre del 2019

L'Ajuntament informa

 

COMUNICACIÓ: Des de l’Ajuntament estem veient diverses iniciatives de propostes populars en diversos mitjans com pàgines de facebook, alguna revista (o la combinació d’ambdues), algun petit grup popular i propostes i/o suggeriments personals a través de xarxes socials, revistes o medis de comunicació.

Estem contents de que la gent hagi trobat la suficient confiança en SUMA Balsareny, Cal Nosa, Cal Rata, La Rabeia i Vilafruns per proposar coses.

Per aquesta raó volem recordar que les xarxes socials i les revistes son canals de difusió i d’opinió i que a l’Ajuntament us oferim el canal directe per poder presentar la vostra idea i/o suggeriment de varies formes: física, demanat per un regidor, a través d’instància presencial en la que us donarem tota la informació necessària per omplir-la o instància telemàtica des de la comoditat de casa vostra.

Ens volem assegurar que les vostres idees i iniciatives no quedin en un time-line o en un calaix. Gràcies a tots per SUMAR!

SonaB: El sonaB compta amb una dotació econòmica de 17.000€ i el TEMPO d’11.000€ sent de 28.000€ el total de la despesa per l’any 2019, al mes d’octubre la partida destinada a les dos activitats arribava a valors de 31.920,83€.

La dotació econòmica no ha arribat per fer front a més despesa i ens ha portat a anul·lar el sonaB del novembre (valorat en 1.573,00€) per poder mantenir El TEMPO del novembre (valorat amb 865,00€).

Per l’any 2020, l’acte proposat pel gener del 2020 coincidia amb una representació dels pastorets de Balsareny, entitat municipal i s’ha prioritzat vers l’actuació del sonaB. Lamentem les molèsties que s’hagin pogut generar.

Reprendrem el SonaB el 8 de febrer de 2020.

HISENDA Hi han canvis en el calendari fiscal 2020. La taxa de les escombraries es farà efectiva el més de novembre, per tant ja no s’ha de pagar a principis d’any sino que arribarà a finals. Les ordenances fiscals és mantenen i durant el 2020 no es preveu cap increment de l’IBI, de les escombraries, IAE...

PUBILLATGE: continuen les activitats i les proclamacions en el món del pubillatge, aquest mes a la Pobla de Lillet, Avià, Solsona amb la proclamació dels títols nacionals i a Puig Reig.



  

ESPORTS: engeguem les caminades amb la gent gran amb una magnifica sortida S’Agaró acompanyats del centre excursionista i iniciem el cicle de passejada a Balsareny amb la vista de tres municipis, les Franqueses del Vallès, Puig Reig i Sabadell. El proper 28 de gener ens esperen a les Franqueses del Vallès.


URBANISME: Hi ha hagut canvis per millorar la seguretat dels vianants, s’ha col·locat una tanca a la zona esportiva per evitar caigudes.


VIA PÚBLICA: Hem fet neteja, millora i manteniment dels parcs infantils del municipi i els hem adaptat a la nova normativa. Encara ens queda algun per acabar però aviat els tindrem tots a punt per gaudir amb la canalla.




CEMENTIRI: estem actualitzant la base de dades del cementiri i durant aquest dies haureu vist uns cartell indicant que us poseu en contacte amb l’ajuntament, la majoria dels avisos és perquè el titular del nínxol és difunt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.