divendres, 15 de novembre del 2019

Grup de Marxa Nòrdica: passeig per Balsareny



El grup balsarenyenc de marxa nòrdica, del cicle de passejades per a la gent gran (abans, “a cent cap als 100”) va celebrar la primera caminada oficial de la temporada. Va ser, justament, a Balsareny, el dia 12 de novembre, amb la participació dels grups de les Franqueses del Vallès, Puig-reig i Sabadell, a més del nostre, és clar. 

En un dia esplèndid, amb sol i sense fred ni calor, més de 150 caminants –60 de Balsareny– vam començar esmorzant al Sindicat; després vam pujar fins al Castell, i d’allà vam baixar cap a Sant Antoni i pel camí de la via fins a la Colònia Soldevila. Vam arribar a la resclosa i vam tornar per la colònia i l’església de Sant Esteve. Per la vora del canal vam anar cap a la Rabeia; i d’allà vam arribar fins a la Resclosa dels Manresans, per anar seguint el camí de la Síquia fins a l’aqüeducte de Santa Maria i cap al Sindicat, on vam dinar, cadascú el que es portava, i gaudir després d’una sessió de ball. Tot plegat, uns 10 km ben bonics i amb bon ambient. Cap a les 3 de la tarda els diferents grups van tornar als autocars, i els de Balsareny, cadascú a casa seva. 

Cal agrair, a part del suport de la Diputació de Barcelona, la bona feina de l’equip organitzador del Centre Excursionista Balsareny (Alfred i Diego) i de l’Ajuntament de Balsareny (Noèlia).

El cicle de passejades de marxa nòrdica ens portarà a les Franqueses del Vallès el proper 28 de gener; a Puig-reig, el 27 de febrer; i a Sabadell, el 25 de març. I la cloenda tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet el 13 o el 14 de maig.

Grup de Marxa Nòrdica
Fotos: A.Selgas




















  
























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.