dijous, 22 de febrer del 2018

‘A cent cap als cent’ passeja per Balsareny



La segona sortida d’aquesta temporada del cicle de passejades “A cent cap als cent”, per a la gent gran, es va celebrar el dia 20 de febrer en terme de Balsareny. La sortida s’havia programat per al dimarts snterior, dia 13, però el mal temps va fer que s’ajornés.

Organitzada per l’Ajuntament de Balsareny i el Centre Excursionista de Balsareny, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la caminada va aplegar vora dos centenars de persones, de Balsareny, badia del Vallès, Centelles i el Prat de Llobregat. Després d’esmorzar al Sindicat, van sortir pel pont de la via cap al Castell de Balsareny; d’allà cap a la colònia Soldevila i la Rabeia, i cap a la resclosa del Manresans; tot seguint pel bosc de ribera i la síquia fins a l’aqüeducte de Santa Maria, per acabar dinant i ballant al Sindicat. Allà es va projectar una filmació de la Festa dels Traginers d’enguany i es va fer esment del 90è aniversari de Pere Casaldàliga, recitant un poema seu. Els assistents s’ho van passar d’allò més bé.

El present cicle de passejades havia començat el 29 de novembre a Badia del Vallès, i continuarà el 21 de març al Prat de Llobregat i el 10 d’abril a Centelles, per acabar amb una festa de fi de temporada a Palau-Solità i Plegamans el mes de maig.

Sarment

Fotos: Alfred Selgas (avenç del ‘Sarment’ del mes de març) 


































1 comentari:

  1. Estic molt content de que el Cicle de Passejades per la Gent Gran s'hagi consol.lidat al nostre poble, que gaudeixi de tanta salut i participació i que enguany estiguem celebrant el nostre segon any al cicle amb aquesta passejada pel nostre poble. Estic segur de que els/les afortunats i afortunades de Badia, el Prat i Centelles van passar una gran jornada coneixent els bonics entorns naturals del nostre poble. Gràcies al Centre Excursionista i al nou ajuntament per seguir apostant-hi, així com també a tots els i les participants de l'any passat i d'aquest any que segueixen dipositant la confiança en aquesta iniciativa. Endavant, Balsareny!

    ResponElimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.