dimarts, 27 de febrer de 2018

Escola de Música - Thriller

Els alumnes d’Avançat 1 de l’Escola Municipal de Música han fet un treball de recerca que us presentem a continuació.
 
THRILLER

‘Thriller’ es l’àlbum més venut de tots els temps, el sisè àlbum del cantant Michael Jackson.

·       Per què ens agrada 'Thriller'?

Perquè hi surten frases musicals i ritmes molt repetitius i això fa que sigui enganxós.

Perquè el videoclip té molts efectes especials i és com una pel·lícula de terror.

Perquè hi apareixen zombis i actualment estan de moda, surten en moltes pel·lícules i sèries. Creiem que Michael Jackson es va avançar al seu temps.

Ens agrada 'Thriller' perquè encara està de moda, i els nostres pares ballaven els seus hits quan tenien de 10 a 15 anys.

Curiositats:

ü  El director del vídeo va ser John Landis, que va dirigir el clàssic de terror “Un Home Llop Americà a Londres”.

ü  L’editor i el director del vídeo van haver d’amagar les bobines de la pel·lícula, atès que Jackson va pensar a destruir-les, en vista que la seva religió el va amenaçar amb l’excomunió per violar les regles sobre imatges fosques.

ü  Amb la finalitat de retallar despeses, els vestits de zombis van ser realitzats a partir de roba recol·lectada per l'Exèrcit de Salvació.

ü  El 2009 va ser inclòs en el Registre Nacional de Cinema d'Estats Units, considerant-lo com a "cultural, històric i estèticament significatiu".

Curs Nivell Avançat I:  Idaira Arincón, Francesc Caballero, Paula Hernández, Ferran Obradors i Roser ParésCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.