dijous, 8 de gener del 2015

Isidre Viu, cap de llista d'ERC-Balsareny















L'assemblea local d'ERC Balsareny va escollir de forma unànime  Isidre Viu com a cap de llista de la formació per a les eleccions municipals d'aquest any. En les seves primeres paraules com a nou candidat, Viu ha agraït el suport rebut i ha manifestat la seva voluntat d'oferir al poble un projecte engrescador i plural: «Volem contribuir a que Balsareny sigui un poble més transparent, participatiu, sostenible i amb esperit per avançar», objectiu al qual vol dedicar tots els esforços.

Per la seva banda, la presidenta d'ERC-Balsareny, Neus Orriols, ha mostrat la seva satisfacció per l'elecció del nou candidat i ha explicat d'ell que «és una persona qualificada amb capacitat de gestió i a qui li agrada molt escoltar a la gent, cosa que el capacita perfectament per ser un bon alcalde». Orriols també ha dit que «des de sempre ha tingut molt interès per tot allò que passa al seu poble i per això li vam demanar que ara tocava fer un pas endavant i encapçalar el nostre projecte per a Balsareny».

Isidre Viu treballa a Espècies Teixidor, on hi té responsabilitats de coordinació, producció i en nous projectes. Persona molt activa en l'àmbit associatiu, ha estat durant molts anys membre de la Junta dels Traginers, i actualment forma part de la junta dels Pastorets de Balsareny i de l'ANC local participant molt activament en totes les accions que s'han portat a terme.


El dissabte 17 de gener, es va fer l’acte de presentació del candidat, una xerrada amb el títol «Un nou Balsareny en un nou país», en què van intervenir Joan Tardà, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, i el mateix Isidre Viu.

Sarment
Fotos:ERC









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.