divendres, 23 de gener del 2015

Escola Municipal de Música

















L'Escola Municipal de Música ens estrenem com a col·laboradors del Sarment. D'aquesta manera el lectors estareu al dia de les nostres activitats i de tot allò que ens integra al poble. Hi haurà espai per a les opinions, les recomanacions i més coses que ja anireu veient. Ens interessa molt rebre les vostres opinions i suggeriments, feu-nos-ho arribar.

Venim amb una bona inèrcia dels darrers anys i ara, a partir d'aquest 2015, volem donar un nou impuls que ens permeti progressar en diversos sentits. L'eficàcia i la sostenibilitat són un "sí o sí" en els temps que corren; aconseguir millorar aquests aspectes ocupa una bona part dels nostres esforços. Però això no ens allunya d'altres objectius en els quals tenim fixada la mirada: volem construir l'escola cap enfora, és a dir, participar i dissenyar activitats pel municipi, oferir activitat musical a tots els sectors de la població, mantenir intercanvis constants amb l’entorn i fer que sentiu l'escola com la del vostre poble.

Estem molt satisfets de la progressió que han fet les nostres corals; el repte que ara ens ocupa és impulsar la pràctica instrumental en grup. La formació de grups i seu desenvolupament passa a ser a partir d'ara un objectiu prioritari de l'escola.

De moment ens retrobarem el proper dissabte de Traginers, 7 de febrer, a la plaça Ricard Viñas, a les 6 de la tarda. Escalfarem la freda tarda amb el nostre Concert Exprés.

Us hi esperem a tots!


L'equip docent
Foto: Concert Traginers Exprés, 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.