dimecres, 15 de setembre del 2021

Un camió atrapat als carrers de Balsareny

 
A quarts d'onze de la nit del dilluns dia 6 de setembre, un camió de gran tonatge es va veure atrapat entre els carrers de Sant Antoni i del Serrat.
 
Sembla que, seguint les indicacions del GPS, buscant una via alternativa, els conductors del camió van entrar per Balsareny centre, es van desviar cap al carrer de la Costeta i seguidament van passar pel carrer de Sant Antoni, fins que van quedar atrapats en el gir cap al carrer del Serrat. 

 
L'incident va ocasionar algun petit dany en un dels balcons del carrer.
 
Ràpidament, alguns veïns es van presentar al lloc dels fets i es van posar a disposició dels camioners per ajudar-los. 


Amb algunes eines van poder moure el remolc perquè el camió pogués maniobrar marxa enrere fins a la sortida del poble. Un veí del poble, amb el corresponent carnet de conduir aquest tipus de vehicle, i amb molta habilitat al volant, va ajudar a maniobrar el camió fins a la sortida. 


Ja amb el camió encarat per sortir; veïns de Balsareny, coneixent la proximitat del lloc on s'havien de dirigir amb el camió, van agafar el seu cotxe particular, i fent-los de guia, van acompanyar als camioners. 


Cal valorar i agrair l’amable col·laboració d’aquests veïns de Balsareny que van ajudar a solucionar l'incident fins entrada la matinada.
 
Sarment
Fotos: Jordi Vilanova 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.