dilluns, 15 de juny del 2020

Ple especial Covid-19



Degut a les restriccions administratives existents a causa de la pandèmia, el contingut del Ple havia d’estar relacionat amb el COVID19.

En primer lloc es va fer un minut de silenci i es va fer lectura dels noms de totes les persones que ens han deixat aquests dies tan durs.

Deixem un extracte d’alguns punts que es van votar i el seu resultat.

Modificació de les taxes per adaptar-les a les mesures econòmiques establertes per l’Ajuntament contra el COVID-19.
Unanimitat.

Modificació del pressupost amb la incorporació dels diners que el grup SUMA renuncia a favor d’ajuts destinats a activitats d’estiu i extraescolars per a nens i nenes de Balsareny.
Vots favor: 6 Grup SUMA. Abstencions: 5 ERC,    
             
Aprovació del conveni tipus entre la Diputació de Barcelona, els Ajuntaments de Balsareny, Gaià i Sallent i l’associació de propietaris Tres Castells del Bages per a la prevenció d’incendis forestals.
Vots favor: 6 Grup SUMA. Abstencions: 5 ERC.                   

Aprovació del conveni entre el Consell Comarcal del Bages i els ajuntaments de la comarca del Bages per a la gestió del projectes “recuperem la memòria popular de la vinya i el vi”.
Unanimitat.

Adhesió de l’Ajuntament de Balsareny a l’Associació Catalana d’Escoles de Música.
Unanimitat.  

Aprovació de les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions a entitats d’àmbit cultural i esportiu.
Unanimitat.

Aprovació de les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions en matèria educativa i extraescolars per la concessió de subvencions per a llibres, material escolar, ordinadors, activitats extraescolars i activitats d’estiu.
Vots favor: 6 Grup SUMA. Abstencions: 5 ERC. 
  
Aprovació de la Moció per fomentar el comerç local i de proximitat. 
Unanimitat.

Reobertures

  

Biblioteca Pere Casaldàliga amb les restriccions i nou horari.
Llar d’infants amb les limitacions, i adaptació de les quotes. 



Fi de curs


Finalitzem la sèrie de felicitacions d’aniversaris confinats als nostres infants. Ha estat tot un plaer poder aportar una mica d’il·lusió.

Consell d’infants 



S’acomiada aquesta temporada amb una alta implicació per part dels nostres infants que ens han fet arribar les seves preocupacions, propostes i sobretot la seva empenta. Gràcies! 

Escola Municipal de Música i de Teatre 

  

Acomiadem un curs molt atípic, on hem mantingut l’activitat amb els alumnes, els vostres fills, mitjançant les classes i les tutories telemàtiques i ens n’hem sortit prou bé donades les circumstàncies. Agrair la comprensió i l’esforç fets per tothom per tirar endavant aquesta situació.

Taules de treball


Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Bages per tractar les diferents necessitats, canvis i problemàtiques del nostre territori.


Reunió amb entitats culturals i esportives per tractar diversos temes i preocupacions relatives a la pandèmia: posem en coneixement les noves subvencions i ajuts.




Reunió amb l'Associació de Botiguers i del sector de restauració i hostaleria per al seguiment i implantació de les mesures de suport al comerç local i de proximitat i per a la reactivació de l’economia local.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.