dimarts, 9 de juny del 2020

Ajornem l’assemblea general del CCB

Cada any, i aquest ja en serà el que fa 45, el Cercle Cultural de Balsareny ha celebrat puntualment la seva assemblea general ordinària dintre del primer semestre. 

Aquest any, lamentablement, no serà possible, i ens veiem obligats a ajornar-la. La situació excepcional d’alerta sanitària, amb el confinament i les limitacions de mobilitat imposades per l’estat d’alarma ens van aconsellar de no convocar-la en el butlletins dels mesos de març, abril ni maig. Per prudència i per responsabilitat envers els nostres associats, pensem que val més esperar que les circumstàncies ens permetin retrobar-nos presencialment amb les màximes garanties de seguretat. 

Esperem, doncs, poder convocar l’assemblea dintre del segon semestre d’aquest any: quan sigui possible, ho anunciarem en aquest butlletí. Mentrestant, provisionalment ajornem també el cobrament de la quota de soci corresponent a l’any en curs.
Agraïm l’esforç i la solidaritat que el poble ha posat i continua posant de manifest per ajudar a superar entre tots aquesta situació. No dubtem que ens en sortirem. 

Gràcies per la vostra comprensió. 

Balsareny, juny de 2020 

La Junta del CCB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.