divendres, 4 d’octubre del 2019

L'estiu a casa, compromís i servei a la piscina municipal

BALSARENY AVUI



Hem deixat enrere un altre estiu i com cada any exposem les impressions dels quatre responsables com a recepcionistes i socorristes de la piscina municipal de Balsareny: Meritxell Xandri, Maria del Mar Galbis, Carlos León i Martí Garcia. Persones que estimen Balsareny ens donen les gràcies per haver estat treballant per a la societat que ha preferit passar les vacances al poble i en concret gaudir d'una bona refrescada a la nostra piscina.

La Meritxell, de Balsareny i a qui tots coneixem, ens explica que està molt contenta de complir nou anys treballant els estius a casa. "M'ha omplert d'orgull i satisfacció poder intercambiar moltes impressions des de la recepció. Si bé es veritat que sempre hi pot haver alguna divergència, però no cap cosa que no tingui solució. Conèixer tanta gent et dona sovint oportunitats úniques per descobrir realitats culturals i maneres de ser del món on vivim. Estic contenta laboralment d'haver estat contractada per Wake Full, i em permet recordar el plaer que et dona poder alternar amb el món infantil que t'esperona a ser més responsable i a tenir més compromís a l'estiu".

La Maria del Mar, també de Balsareny i coneguda com a Mariona, és el primer any que assumeix la responsabilitat de prestar el servei de recepcionista a la piscina. "Dono les gràcies a l'empresa que m'ha donat l'oportunitat de servir moltes persones que he pogut conèixer des de la recepció, i tot el recorregut col·loquial social i cultural, el qual ha sigut molt enriquidor. Considero un servei molt important poder atendre tantes persones que amb tota mena de correcció et fan més agradable el lloc de treball".

En Carlos León és el primer any que ha estat socorrista a la piscina. "El compromís de fer aquesta mena de treball et dona la satisfacció de ser aquesta persona que vetlla per la seguretat dels que prefereixen gaudir de les merescudes vacances al poble. Com a impressions personals puc dir-vos que en el recinte no he hagut d'intervenir en cap cas, tret de tenir cura de petites ferides des del servei complementari de la farmaciola. Vull donar les gràcies a l'empresa ITA per haver-me donat l'oportunitat de venir a Balsareny des del lloc de la meva residència, la ciutat de León".

En Martí Garcia és de Navàs i també és el primer any que està a Balsareny com a socorrista, i enguany ha pogut viure un estiu amb una calor desmesurada, la qual li ha permès gaudir del bany refrescant de les aigües de la piscina municipal. "Aquests han estat uns mesos relaxants i profitosos, on he pogut tenir l'oportunitat de fer un treball que m'agrada molt i que considero un afer social molt important, tal com és l'esport de la natació, que comporta aquest grau de salut per a qui el practica. En general m'emporto una impressió molt positiva de la meva estada a Balsareny, de la qual ratifico el fet social i esportiu que he pogut viure".

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.