diumenge, 20 d’octubre del 2019

A cent cap als 100: nova temporada



El Centre Excursionista Balsareny i l’Ajuntament de Balsareny ja tenen a punt la nova temporada del cicle de caminades de marxa nòrdica “A cent cap als 100”, que organitza la Diputació de Barcelona.

Aquest any, Balsareny formarà grup amb les localitats de les Franqueses del Vallès, Puig-reig i Sabadell. El calendari de les caminades serà: a Balsareny, el 12 de novembre; a les Franqueses, el 28 de gener; a Puig-reig, el 27 de febrer; i a Sabadell, el 25 de març. La cloenda tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet el 13 o el 14 de maig.

El dia 15 d’octubre, a la zona esportiva municipal “Els Ametllers” hi va haver un taller pràctic de marxa nòrdica per als membres del grup. Amè i instructiu, els assistents s’ho van passar bé i van aprendre la millor manera de caminar amb bastons.

El dia 29 hi ha programada una sortida particular de la colla de Balsareny, passejant pel camí de ronda de S’Agaró, un magnífic escenari de la Costa Brava que ofereix precioses vistes al mar, amb espadats impressionants i espectaculars roques i cales, així com edificacions centenàries d’estil noucentista.

R.Carreté
Fotos: A.Selgas
  























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.